Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Dolphin SUPREME M6 - Zánovní - Bazénový vysavač

Dolphin SUPREME M6  - Zánovní - Bazénový vysavač
Dolphin SUPREME M6  - Zánovní - Bazénový vysavač
Dolphin SUPREME M6  - Zánovní - Bazénový vysavač
Dolphin SUPREME M6  - Zánovní - Bazénový vysavač

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Dolphin SUPREME M6 - Zánovní - Bazénový vysavač z kategorie dům a zahrada, bazény a lázně, bazény a lázně – příslušenství, se slevou kupte přes Chci.cz.

Robotický vysavačZískejte tento produkt se slevou z obchodu Robotický vysavač a budete spokojení s dodaným Dolphin SUPREME M6 - Zánovní - Bazénový vysavač .

Detailní informace

Bazénový vysavač Dolphin SUPREME M6 (M600) - Zánovní
Automatický bazénový vysavač Dolphin SUPREME M6 s inteligentním skenem je vhodný do bazénů o délce do 15 m. Čistí dno, stěny bazénu i hladinovou linku. Výkonné filtrační čerpadlo o výkonu 17 m³/h zajišťuje dostatečně velkou sílu pro vyčištění bazénu. Dolphin SUPREME M6 je jednoduchý na obsluhu a údržbu. Snadno vyjímatelný filtrační koš je přístupný z horní strany. Velkou výhodou je dvojitá filtrace - hrubý filtr zachytí největší nečistoty a jemný filtr dokonale přefiltruje vodu. Dolphin ...SUPREME M6 je možné ovládat přes aplikaci v mobilním telefoně či tabletě.
Do bazénů s délkou do 15 m
Jednoduché použití a obsluha
Přístup k filtračnímu koši z vrchu - velmi jednoduché na vyjmutí a vyčištění
Dva aktivní kartáče, které odstraní řasy a bakterie z bazénu
Vysavač je vybavený otočným čepem Swivel, který zabraňuje zamotání
Dvojitá filtrace - hrubý filtr zachytí největší nečistoty, jemný filtr přefiltruje vodu
"Pick me up mode" pro snadnější vyjmutí vysavače
Inovovaná motorová jednotka se zdokonaleným skenováním a automatickou motorovou ochranou před přetížením
Čistí dno, stěny bazénu i hladinovou linku
Ovládání pomocí mobilního telefonu
Představení Dolphin Supreme M6
Precizní navigace
Dolphin má zabudován mikroprocesor se samoprogramovací schopností, což mu po krátkém „osahání“ bazénu umožní zvolit takový čistící cyklus, který bude nejvhodnější pro tvar a velikost Vašeho bazénu. Vyčistí nejen rovné plochy, ale také stěny až nad úroveň hladiny. Zařízení je absolutně nenáročné na obsluhu a údržbu. Po vložení do bazénu a následném zapnutí se o nic nemusíte starat, neboť se po ukončení čistícího cyklu sám vypne. 
Kompletní pokrytí bazénu
Dolphin SUPREME M6 čistí dno, stěny i vodní linku bazénu. Setře nečistoty a profiltruje vodu rychlostí 17m³/hod. Na pohyb po stěnách používá patentovaný systém pohybu PowerStream, který vytváří přítlak k povrchu bazénu a napomáhá posunu robota směrem vzhůru a také do požadované strany. Díky tomu dokáže kompletně pokrýt všechny typy povrchů bazénů, jako fólie, laminát, keramika, beton, nerez, a další.
Dokonalá dvojitá filtrace
Bazénový vysavač Dolphin SUPREME M6 má výkonnou dvojitou filtraci. Je vybaven filtračním košem, který se skládá ze 2 filtrů - ten hrubší zachytí větší nečistoty, které zbytečně neucpávají jemný filtr - ten má pak dostatečnou sílu zachytit řasy a bakterie po celou dobu čištění. A údržba? Opravdu velice jednoduchá. Vrchní přístup k filtračnímu koši umožňuje jeho pohodlné vyjmutí. Pak ho stačí propláchnout čistou vodou (jednotlivé filtry koše je možno rozebrát).
Aktivní kartáč
Bazénový vysavač Dolphin SUPREME M6 má ve středu aktivní kartáče, které rotují 2x rychleji, než je rychlost robota. Setře řasy a bakterie, a profiltruje všechny nečistoty usazené na dně i po stěnách vašeho bazénu.
Swivel proti zamotání kabelu
Swivel je otočný čep, který zabraňuje zamotání kabelu. Již nebudete

Produkt je výrobek značky Dolphin.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Dolphin, Bazény a lázně Dolphin, Bazény a lázně – příslušenství Dolphin.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Použité


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Dolphin SUPREME M6 - Zánovní - Bazénový vysavač a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, bazény a lázně sleva, bazény a lázně – příslušenství sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Dolphin a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Dolphin najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Dolphin SUPREME M6 - Zánovní - Bazénový vysavač
Právě si prohlížíte...

43998,- Kč