Vojenský batoh US ASSAULT PACK small Mil-Tec® – Darkcamo

Vojenský batoh US ASSAULT PACK small Mil-Tec® – Darkcamo
Vojenský batoh US ASSAULT PACK small Mil-Tec® – Darkcamo
Vojenský batoh US ASSAULT PACK small Mil-Tec® – Darkcamo
Vojenský batoh US ASSAULT PACK small Mil-Tec® – Darkcamo
995 995 909
995,- Kč

Původní cena: 995,- Kč


Hodnocení:


Vojenský batoh US ASSAULT PACK small Mil-Tec® – Darkcamo z kategorie tašky a zavazadla, batohy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Toparmyshop a budete spokojení s dodaným Vojenský batoh US ASSAULT PACK small Mil-Tec® – Darkcamo .

Detailní informace

Vojenský batoh US ASSAULT PACK small Mil-Tec® spadá do kategorie EDC (Every Day Carry). Díky dostatečnému objemu a kompaktním rozměrům je ideální pro víkendové výlety nebo krátké mise a patroly v okolí základny. Množství kapes umožňuje přehledné rozmístění neseného materiálu.

Malý ale šikovný
Na první pohled víte, že v tomto batohu je víc, než se zdá. Léty prověřená konstrukce zaručuje ideální poměr mezi objemem a roztříděním materiálu. K tomu slouží dvě hlavní kapsy na zip, které jsou uvnitř opatřeny drobnými organizéry. Na ...čelní straně se nachází dvě menší kapsy na zip, vhodné pro drobnosti. Na zadní straně batohu je navíc tajná kapsa na suchý zip, ideální pro nošení cenností. Objem neseného materiálu lze ještě navýšit díky integrované MOLLE vazbě na čelní a boční straně batohu. Komfort a pohodlí zaručuje polstrovaný zádový systém a polstrované popruhy. Ty jsou navíc opatřeny D-kroužky. Pro lepší rozložení hmotnosti slouží nastavitelný bederní popruh a dva menší popruhy regulující objem a rozměry batohu. Ke zvýšení odolnosti byl povrch batohu ošetřen voděodolnou úpravou.

Firma, která naslouchá svým zákazníkům
,,Ten, kdo chce ovládnout budoucnost, by měl uvažovat o minulosti. To je jediný způsob, jak se naučit, jak na trh uvést něco nového a lepšího“.
Toto heslo razí podnik Sturm Handels, který je matčinou společností značky Mil-Tec®. Ta od začátku svého působení urazila veliký kus cesty. S každým novým produktem, který uvede na trh se jejich kvalita zvyšuje a značka si získává větší zájem a oblíbenost u zákazníků. V portfoliu najdete široký záběr produktů od oblečení přes batohy, až po pracovní nástroje. Výrobky se vyznačují pečlivostí, a zpracováním se zaměřením na detail a funkčnost.
Benefity, o kterých musíte vědět:nepromokavý materiál polstrovaný zádový systém2 hlavní kapsy na zip2 malé přední kapsy na zip 1 tajná kapsa na zadní straněnastavitelný bederní pás polstrované popruhy s D-kroužky kompresní boční popruhy pro nastavení objemu

Produkt je výrobek značky Mil-tec® (sturm Handels).

Procházet zboží z kategorie Tašky a zavazadla Mil-tec® (sturm Handels), Batohy Mil-tec® (sturm Handels).

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Vans Long Haul Batoh Zelená

Velikost UNI / Zelená / Pro ženy / Vans
1 549,- Kč
Detail
673,- Kč
Detail

JANSPORT Big Student Batoh Červená

Velikost ONE SIZE / Červená / Polyester / Pro ženy / Jansport
1 399,- Kč
1 259,- Kč
Detail

Kilpi Rise Batoh Červená

Velikost ONE SIZE / Červená / Syntetika / Pro ženy / Kilpi
2 799,- Kč
Detail

Černý dámský batoh Desigual Dejavu Sumy Mini

černá / Vnější část - polyuretan; vnitřní část - polyester / Pro ženy / Desigual
1 799,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Vojenský batoh US ASSAULT PACK small Mil-Tec® – Darkcamo a další podobné zlevněné zboží z kategorie tašky a zavazadla sleva, batohy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Mil-tec® (sturm Handels) a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Mil-tec® (sturm Handels) najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Vojenský batoh US ASSAULT PACK small Mil-Tec® – Darkcamo
Právě si prohlížíte...

995,- Kč