Batoh Pop Up 30 Mystery Ranch® – Foliage Green

Batoh Pop Up 30 Mystery Ranch® – Foliage Green
Batoh Pop Up 30 Mystery Ranch® – Foliage Green
Batoh Pop Up 30 Mystery Ranch® – Foliage Green
Batoh Pop Up 30 Mystery Ranch® – Foliage Green
10 990 10 990 1649
10 990,- Kč

Původní cena: 10 990,- Kč


Hodnocení:


Batoh Pop Up 30 Mystery Ranch® – Foliage Green z kategorie tašky a zavazadla, batohy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Toparmyshop a budete spokojení s dodaným Batoh Pop Up 30 Mystery Ranch® – Foliage Green .

Detailní informace

Mystery Ranch Pop Up 30 je lovecký batoh nové generace, který si přímo v průběhu samotného lovu zachovává svůj nízký profil, ale při balení se dokáže osvědčit jako prvotřídní přepravka na maso.
Teleskopický rám s velkou kapacitouTeleskopický rám batohu (Pop-Up Frame) nabízí kapacitu až 36 kilo zátěže, přičemž většina této zátěže zůstane v blízkosti vašich zad pro optimální vyvážení a pohodlí při dlouhých přesunech zpátky na základnu. Do kompresního popruhu na přední straně batohu můžete po akci jednoduše odložit zbraň a tak si uvolnit ruce..., které právě potřebujete věnovat zdolávání náročného terénu.
Kompatibilní s hydratačním vakemV batohu je k dispozici ještě dostatek místa pro hydratační vak, do něhož si můžete napustit vodu pro náročné dny v přírodě. K dispozici jsou pak i prostorné kapsy a úložné přihrádky, do kterých si můžete uschovat nářadí a svačinu pro operativní využití.
Přizpůsobené lovcůmBatoh je v rámci svého systému Pop-Up Frame vybavený roztažitelnými tyčovými vzpěrami a odkládací policí. Zádový třmen Hunting Light Yoke se zase přizpůsobí délce trupu lovce. A funkce Overload zase poskytuje funkční rozšiřitelnost pomocí závěsu mezi batohem a rámem, což vám umožní umístit většinu zátěže co nejblíže vašim zádům pro optimální pohodlí.
Integrovaný závit na optikuIntegrovaný šroubovací závit na optiku ¼" – 20 umožňuje našroubování fotoaparátu, zaměřovače nebo držáku na pušku přímo do rámu batohu pro optimální stabilizaci.
Benefity, o kterých musíte vědět:teleskopický rám Pop-Up Frame s tyčovými vzpěramipřístup do hlavní komory přes tzv. „podkovový“ hlavní zipzádový třmen Hunting Light Yoke (přizpůsobí se délce trupu lovce)funkce Overload – rozšiřitelnost pomocí závěsu mezi batohem a rámemmožnost připevnění poutek na příslušenství (např. MR Small Quick Attach Zoid Bag)kompatibilní s hydratačním vakempraktické prostorné kapsy a úložné přihrádkyvíko s kapsou pro další organizaciboční komprese s uzamykatelnými gatekeeper háčkyspodní kompresepřední komprese pro fixaci pušky nebo luku

Produkt je výrobek značky Mystery Ranch®.

Procházet zboží z kategorie Tašky a zavazadla Mystery Ranch®, Batohy Mystery Ranch®.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Pedobear Batoh

Velikost univerzal / černá
673,- Kč
Detail
1 699,- Kč
Detail

O'Neill Batoh Černá

Velikost ONE SIZE / Černá / Recyklovaný polyester / Pro ženy / O'neill
1 199,- Kč
689,- Kč
Detail

Bílý dámský batoh/kabelka Desigual Half Logo 24 Sumy Mini

Bílá / Vnější část - polyuretan; podšívka - polyester / Pro ženy / Desigual
1 799,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Batoh Pop Up 30 Mystery Ranch® – Foliage Green a další podobné zlevněné zboží z kategorie tašky a zavazadla sleva, batohy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Mystery Ranch® a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Mystery Ranch® najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Batoh Pop Up 30 Mystery Ranch® – Foliage Green
Právě si prohlížíte...

10990,- Kč