Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Batoh Pinguin Explorer 100L 2020 navy

Batoh Pinguin Explorer 100L 2020 navy
Batoh Pinguin Explorer 100L 2020 navy
Batoh Pinguin Explorer 100L 2020 navy
Batoh Pinguin Explorer 100L 2020 navy

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Batoh Pinguin Explorer 100L 2020 navy z kategorie tašky a zavazadla, batohy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Ceskyrajcom a budete spokojení s dodaným Batoh Pinguin Explorer 100L 2020 navy .

Detailní informace

Hlavní přednosti: Dvě komory pro oddělení přepravovaného vybavení podle četnosti jeho používání, možnost propojení obou komor v jednu rozepnutím přepážky 4WE - four way entry - Do batohu je možné se dostat čtyřmi vstupy- shora pod víkem, spodní komorou nebo bočními zipovými vstupy. Maximální a rychlá dostupnost přepravovaného vybavení Zip spodní komory je jištěn párem popruhů se možností připevnění dodatečného materiálu (např. stan) Snadno odepínatelné prostorné víko batohu se dá použít jako ledvinka nebo taška přes rameno Vnější zipová kapsa n...a víku vhodná k uložení rychle dostupného vybavení (např. lékárny) a potravy Síťovaná zipová kapsa na vnitřní straně víka na cennosti s karabinkou na klíče Středový kompresní popruh pod víkem Výškově nastavitelný, pohodlný, šitý zádový systém ABS s polštářky potaženými 3D mesh prodyšnou textilií zajišťuje efektivní odvětrání zad při zachování optimálního rozložení nákladu. Záda batohu jsou vyztužena párem duralových výztuží a HDPE deskou, která pomáhá rozložit hmotnost přepravovaného nákladu na záda a eliminuje tlaky přepravovaných předmětů do zad. Pevné ramenní popruhy se zesíleným polstrováním pro zachování komfortu i při transportu těžkého nákladu Výstup na hadici vodního vaku mezi horními balančními popruhy Odepínatelný bederní pás pomáhá efektivně rozložit hmotnost přenášeného nákladu mezi boky a ramena Balanční popruhy v horní části ramenních popruhů a na bocích bederního pásu pro dokonalé usazení batohu na zádech a eliminaci jeho pohybu při chůzi Prostorné boční zipové kapsy pro snadný přístup např. k potravinám, rukavicím nebo bundě Spodní shora otevřené kapsy z pevného materiálu pro transport lahve a dalšího rychle dostupného vybavení Výškově nastavitelný a odepínatelný hrudní popruh s píšťalkou pro případ nouze. Dva páry bočních kompresních popruhů přispívají k možnosti dokonalého stažení batohu a přitažení nákladu k zádovému systému a podporuje pohyblivost při chůzi s naloženým batohem Přepážka oddělující vodní vak od dalšího převáženého vybavení uvnitř hlavní komory. Pružná poutka s háčky na připevnění teleskopických holí nebo cepínů a poutka na dně batohu Pár vertikálních řetízků na čele batohu s možností připevnění dodatečného vybavení Odnímatelná pruženka na čele batohu pro snadné připevnění lehce přístupného vybavení (Větrovka atd.) Čelní madlo pro snadnější přenášení a nasazování batohu Výrazná pláštěnka v samostatné zipové kapse na víku batohu. Značkové zipy japonského výrobce YKK Značkové spony NIFCO Použitá velmi odolná tkanina z vlákna Nylon 6.6

Produkt je výrobek značky Pinguin ,distribuovaný s EAN kódem 8592638320169.

Procházet zboží z kategorie Tašky a zavazadla Pinguin, Batohy Pinguin.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Medvídek srdce Batoh

Velikost univerzal / černá
673,- Kč
Detail

Moderní pánský batoh Bugatti Kevin - černá

Černá / Syntetická kůže / Pro muže / Bugatti
2 599,- Kč
Detail

Converse Batoh Hnědá

Velikost UNI / Hnědá / Recyklovaný polyester / Pro muže / Converse
1 189,- Kč
1 069,- Kč
Detail

Béžový dámský kožený batoh Vuch Afren

Béžová / Pravá kůže, polyester / Pro ženy / Vuch
2 599,- Kč
1 455,- Kč
Detail
2 119,- Kč
1 909,- Kč
Detail

JANSPORT Half Pint Batoh dětský Zelená

Velikost UNI / Zelená / 100% polyester / Pro muže / Jansport
669,- Kč
539,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Batoh Pinguin Explorer 100L 2020 navy a další podobné zlevněné zboží z kategorie tašky a zavazadla sleva, batohy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Pinguin a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Pinguin najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Batoh Pinguin Explorer 100L 2020 navy
Právě si prohlížíte...

4008,- Kč