Basketbalový koš se stojanem Spartan

Basketbalový koš se stojanem Spartan
2 690 2 690 1272
2 690,- Kč

Původní cena: 2 690,- Kč


Hodnocení:


Basketbalový koš se stojanem Spartan z kategorie sport, atletické sporty, basketbal, basketbalové koše, se slevou kupte přes Chci.cz.

In Sport LineZískejte tento produkt se slevou z obchodu In Sport Line a budete spokojení s dodaným Basketbalový koš se stojanem Spartan .

Detailní informace

Koš s menší výškou pro juniory, vnitřní i venkovní použití, kolečka pro snadnou manipulaci.. Basketbalový koš se stojanem Spartan je koš s jednoduchým nastavením výšky pro domácí i venkovní využití. Podstavcovou nádrž koše, která tvoří těžiště, je možno naplnit pískem nebo vodou. Díky praktickým kolečkům lze s košem jednodušeji manipulovat. Obruč koše disponuje sítí a má oficiální rozměry.Technický popis:
spodní nádrž na písek nebo vodu kolečka pro snadnou manipulaci nastavitelná výška: 165 - 205 cm odrazová deska: 47 x 71 cm průměr obruče...: 45 cm (oficiální velikost) hmotnost: 20 kg rozměry balení: 75 x 52 x 19 cm pro vnitřní i venkovní použití pro děti od 3 let

Produkt je výrobek značky Spartan ,distribuovaný s EAN kódem 8595153705626.

Procházet zboží z kategorie Sport Spartan, Atletické sporty Spartan, Basketbal Spartan, Basketbalové koše Spartan.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Basketbalový koš se stojanem Spartan a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, atletické sporty sleva, basketbal sleva, basketbalové koše sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Spartan a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Spartan najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Basketbalový koš se stojanem Spartan
Právě si prohlížíte...

2690,- Kč