Barová židle KANDY NEW Bílá,Barová židle KANDY NEW Bílá - 22% sleva

-22%
Barová židle KANDY NEW Bílá,Barová židle KANDY NEW Bílá
Barová židle KANDY NEW Bílá,Barová židle KANDY NEW Bílá
Barová židle KANDY NEW Bílá,Barová židle KANDY NEW Bílá
Barová židle KANDY NEW Bílá,Barová židle KANDY NEW Bílá
1 290 1 650 1143
1 290,- Kč

Původní cena: 1 650,- Kč


Hodnocení:


Barová židle KANDY NEW Bílá,Barová židle KANDY NEW Bílá z kategorie nábytek, Židle, barové židle, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Dekorhome a budete spokojení s dodaným Barová židle KANDY NEW Bílá,Barová židle KANDY NEW Bílá .

Zlevněné zboží

Designová barová židle KANDY NEW příjemně doladí Vaší jidelnu nebo kuchyň a zamilujete si jí na první pohled. Barová židle KANDY NEW je čalouněná eko kůží ve čtyřech barevných variantách: bílá, černá, šedá a béžová. Židle stojí na pevné chromové noze a disponuje otočným výškově nastavitelným sedadlem. Sedadlo se nastavuje pomocí páčky a je ozdobené dekorativním prošíváním. Výška sedu je od 61 cm do 82 cm, hloubka sedu 35 cm. Barvu židle vyberte ve variantách produtku. Barva:bíláčernášedábéžováMateriál:eko kůže / chromRozměry:Šířka: 40 cmHloubka...: 41 cmVýška: 87 - 107 cmVýška sedu: 61 - 82 cmHloubka sedu: 35 cmNosnost: 100 kgHmotnost:8,22 kgDodáváno v demontu.,Designová barová židle KANDY NEW příjemně doladí Vaší jidelnu nebo kuchyň a zamilujete si jí na první pohled. Barová židle KANDY NEW je čalouněná eko kůží ve čtyřech barevných variantách: bílá, černá, šedá a béžová. Židle stojí na pevné chromové noze a disponuje otočným výškově nastavitelným sedadlem. Sedadlo se nastavuje pomocí páčky a je ozdobené dekorativním prošíváním. Výška sedu je od 61 cm do 82 cm, hloubka sedu 35 cm. Barvu židle vyberte ve variantách produtku. Barva:bíláčernášedábéžováMateriál:eko kůže / chromRozměry:Šířka: 40 cmHloubka: 41 cmVýška: 87 - 107 cmVýška sedu: 61 - 82 cmHloubka sedu: 35 cmNosnost: 100 kgHmotnost:8,22 kgDodáváno v demontu.

Produkt je výrobek značky Kondela.

Procházet zboží z kategorie Nábytek Kondela, Židle Kondela, Barové židle Kondela.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 8.22 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Barová židle KANDY NEW Bílá,Barová židle KANDY NEW Bílá a další podobné zlevněné zboží z kategorie nábytek sleva, Židle sleva, barové židle sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Kondela a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Kondela najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Barová židle KANDY NEW Bílá,Barová židle KANDY NEW Bílá
Právě si prohlížíte... - 22% sleva

1290,- Kč