Barová židle 2 ks Dekorhome Černá,Barová židle 2 ks Dekorhome Černá - 7% sleva

-7%
Barová židle 2 ks Dekorhome Černá,Barová židle 2 ks Dekorhome Černá
Barová židle 2 ks Dekorhome Černá,Barová židle 2 ks Dekorhome Černá
Barová židle 2 ks Dekorhome Černá,Barová židle 2 ks Dekorhome Černá
Barová židle 2 ks Dekorhome Černá,Barová židle 2 ks Dekorhome Černá
4 066 4 365 1562
4 066,- Kč

Původní cena: 4 365,- Kč


Hodnocení:


Barová židle 2 ks Dekorhome Černá,Barová židle 2 ks Dekorhome Černá z kategorie nábytek, Židle, barové židle, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Dekorhome a budete spokojení s dodaným Barová židle 2 ks Dekorhome Černá,Barová židle 2 ks Dekorhome Černá .

Zlevněné zboží

Tento set 2 barových židlí v jednoduchém, ale moderním stylu se dokonale hodí do celé řady prostor, jako je domácnost, kancelář, bar, kavárna atd. Na těchto barových židlích se sedákem a opěradlem s měkkým textilním čalouněním se velmi pohodlně sedí. Dokonalou stabilitu a dlouhou životnost židlí zajišťují masivní nohy z bukového dřeva. Integrovaná opěrka nohou poskytuje další oporu při posezení. Barva: světle šedá / bukzelená / bukkrémová/ bukmodrá / bukhořčicová / bukčerná / buk tmavě šedá / bukhnědá / buk vínová / bukšedohnědá taupe / bukVýbě...r barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: látka (100 % polyester) / masivní bukové dřevoRozměry: šířka: 45 cmhloubka: 47 cmvýška: 92 cm šířka sedu: 42 cmhloubka sedu:  36 cmvýška sedu: 66 cmvýška opěrky zad: 22 cmHmotnost: 11,5 kgNosnost: 110 kg  Dodáváno v demontu. Balení obsahuje: 2 x barová židle,Tento set 2 barových židlí v jednoduchém, ale moderním stylu se dokonale hodí do celé řady prostor, jako je domácnost, kancelář, bar, kavárna atd. Na těchto barových židlích se sedákem a opěradlem s měkkým textilním čalouněním se velmi pohodlně sedí. Dokonalou stabilitu a dlouhou životnost židlí zajišťují masivní nohy z bukového dřeva. Integrovaná opěrka nohou poskytuje další oporu při posezení. Barva: světle šedá / bukzelená / bukkrémová/ bukmodrá / bukhořčicová / bukčerná / buk tmavě šedá / bukhnědá / buk vínová / bukšedohnědá taupe / bukVýběr barvy zvolte ve variantě produktu. Pokud Vámi vybraná varianta není ve výběru, je dočasně nedostupná.Materiál: látka (100 % polyester) / masivní bukové dřevoRozměry: šířka: 45 cmhloubka: 47 cmvýška: 92 cm šířka sedu: 42 cmhloubka sedu:  36 cmvýška sedu: 66 cmvýška opěrky zad: 22 cmHmotnost: 11,5 kgNosnost: 110 kg  Dodáváno v demontu. Balení obsahuje: 2 x barová židle

Produkt je výrobek značky Vida.

Procházet zboží z kategorie Nábytek Vida, Židle Vida, Barové židle Vida.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 12.00 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Barová židle 2 ks Dekorhome Černá,Barová židle 2 ks Dekorhome Černá a další podobné zlevněné zboží z kategorie nábytek sleva, Židle sleva, barové židle sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Vida a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Vida najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Barová židle 2 ks Dekorhome Černá,Barová židle 2 ks Dekorhome Černá
Právě si prohlížíte... - 7% sleva

4066,- Kč