Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Sensoboard Essential EVA Black

Sensoboard Essential EVA Black

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Sensoboard Essential EVA Black z kategorie sport, cvičení a fitness, balanční desky, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Sensoboard Essential EVA Black .

Detailní informace

Sensoboard je mnohem více než balanční prkno. Disponuje fascinující puristickým, ale bezpečným patentovaným funkčním systémem. Pouze pomocí přístroje Sensoboard mohou být vaše svalové reflexy stimulovány čistě mechanickým způsobem. Sensoboard poskytuje to, co jiné vyvažovací/balanční prkna slibují pouze při daných směrech pohybu, pomalých válcích nebo vzduchových pol&scaro...n;tářcích. Pomocí Sensoboardu se zvyšuje váš silový potenciál a zlepšuje se koordinace, takže se rapidně zvyšuje výkon. Díky pěti stupněm volnosti a velmi rychlým pohybem, jakož i nepředvídatelným změnám směru není trénink nikdy nudný. Při tréninku absentují klasické efekty učení, které dělají trénink neefektivním a monotónním. Žádne jiné balanční prkno to nedokáže! Patentová ochrana ukazuje, že Sensoboard je více než balanční prkno! Toto je jedinečné tréninkové zařízení pro trénink koordinace, balansu a rovnováhy. Povrch tohoto modelu není nějak ošetřen, takže je vhodný do interiérů. Zatímco horní část připomíná skateboard, povrch EVA, podobně jako surfové prkno, je vhodný zejména na bosé použití a na podpůrné cviky. Sensoboard je stejně vhodný pro dospělé, tak pro děti! Barva: Černá Barva: Hnědá Výška: 14 cm Nosnost: 100 kg Varianta: EVA Black Hmotnost: 15 kg Barva podle výrobce: Černá Země původu: Čína : 20210210.0

Produkt je výrobek značky Sensoboard ,distribuovaný s EAN kódem 1009000800008.

Procházet zboží z kategorie Sport Sensoboard, Cvičení a fitness Sensoboard, Balanční desky Sensoboard.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Black
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Sensoboard Essential EVA Black a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, cvičení a fitness sleva, balanční desky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Sensoboard a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Sensoboard najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Sensoboard Essential EVA Black
Právě si prohlížíte...

7290,- Kč