Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

AV receiver Denon AVC-S660H

AV receiver Denon AVC-S660H
AV receiver Denon AVC-S660H
AV receiver Denon AVC-S660H
AV receiver Denon AVC-S660H

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


AV receiver Denon AVC-S660H z kategorie elektronika, zvuk, zvukové komponenty, av přijímače, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným AV receiver Denon AVC-S660H .

Detailní informace

AV přijímač Zakládáte domácí kino? AV přijímač 5.2 8K od Denonu bude jeho srdcem. Nabídne vám pět kanálů každý s výkonem 75 W, takže utáhne i náročnější reptrosoustavu a pokryje větší plochu. Jen jak výkonný, tak i univerzální. Vždy se postará o realisticky prostorový zvuk a obraz v co nejvyšším rozlišení. Tak proměňte každé sledování filmu nebo hraní počítačové hry v nevšední a autentický zážitek. Stereo vs AV receiver Před sebou máte AV přijímač, který se na rozdíl od stereo přijímače soustředí zejména na přenos videa. Také má více funkcí a m...ůžete do něj zapojit více reprosoustav, takže získáte při sledování oblíbených filmu lepší prožitek z prostoru. Vysoká kvalita zvuku Navzdory tomu, že se jedná o AV přijímač, u kterých bývá kvalita zvuku menší, má tento možnost přehrávání zvuku ve vysokém rozlišení. Může totiž dekódovat až 24bitové/192kHz bezztrátové soubory ALAC, FLAC a WAV a také stopy DSD 2,8 MHz a 5,6 MHz prostřednictvím portu USB na předním panelu a síťové zdroje. Fanoušky hudby potěší také Phono vstup pro gramofon. Vysoká kompatibilita Jestliže hledáte skutečné univerzální přijímač, pak je AVC-S660H správnou volbou. Podporuje totiž Dolby TrueHD, Dolby Surround, DTS-HD Master Audio a DTS Neo:6, je kompatibilní s Alexou, google Asistant i Siri a díky vestavěnému systému HEOS® s ním můžete bezdrátově streamovat hudbu ze služeb Spotify, Amazon Music HD, TIDAL, Deezer, TuneIn, Soundcloud a mnohých dalších. Nejnovější technologie Přijímač podporuje nejnovější formáty HDR včetně HDR10, HDR10+, HLG, Dolby Vision a také dynamického HDR, které se postará o co nejkvalitnější jas a kontrast a nejčistší obraz. Pokud se přes přijímač chystáte hrát hry, oceníte průchod 4K/120 Hz, variabilní obnovovací frekvenci (VRR), automatický režim s nízkou latencí (ALLM) a rychlý přenosu snímků (QFT). Díky nim si užijete kvalitní obraz s nízkou prodlevou. Snadné nastavení Děsí vás spousta výstupních portů? Nemusí. Přijímač vám během nastavování promítne na obrazovku virtuálního asistenta Denona, který vás nastavením provede. Zadní zapojovací panel je navíc intuitivně uspořádaný a jednotlivé zdířky popsané, takže se v něm snadno zorientujete. Aby vám přijímač vše ještě ulehčil, má vpředu čtyři tlačítka rychlé volby, kde si můžete uložit preferovaná nastavení například pro filmy, herní sestavu a jiné. S aplikací HEOS můžete navíc rovnou vládat hudbu v celém domě. Systém Audyssey MuItEQ a Dynamic EQ/Volume Tyto systémy se postarají o správnou akustiku v místnosti. Pomocí softwaru i přiloženého mikrofonu ji dokáží vyvážit na tu správnou přirozenou hladinu. Vyrovnají i výkyvy v hlasitosti například při spuštění reklamy. Poskytnou tak co nejplynulejší zvuk a nejoptimálnější poslech. I když nastavíte hlasitost na nižší hodnoty, stále tak uslyšíte každý dialog.

Produkt je výrobek značky Denon ,distribuovaný s EAN kódem 0747192134570.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Denon, Zvuk Denon, Zvukové komponenty Denon, AV přijímače Denon.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: 151 mm
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

5 168,- Kč
5 089,- Kč
Detail
6 990,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

AV receiver Denon AVC-S660H a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, zvuk sleva, zvukové komponenty sleva, av přijímače sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Denon a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Denon najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

AV receiver Denon AVC-S660H
Právě si prohlížíte...

12123,- Kč