Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Napěňovač mléka Melitta Cremio 1014-03 / pěnič mléka / 500 W / nerez

Napěňovač mléka Melitta Cremio 1014-03 / pěnič mléka / 500 W / nerez
Napěňovač mléka Melitta Cremio 1014-03 / pěnič mléka / 500 W / nerez
Napěňovač mléka Melitta Cremio 1014-03 / pěnič mléka / 500 W / nerez
Napěňovač mléka Melitta Cremio 1014-03 / pěnič mléka / 500 W / nerez

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Napěňovač mléka Melitta Cremio 1014-03 / pěnič mléka / 500 W / nerez z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, automatické a parní pěniče mléka, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Ema Home a budete spokojení s dodaným Napěňovač mléka Melitta Cremio 1014-03 / pěnič mléka / 500 W / nerez .

Detailní informace

Napěňovač mléka Melitta Cremio 1014-03 / pěnič mléka / 500 W / nerez Rádi si dopřejete latte macchiato nebo cappuccino s dokonale našlehanou mléčnou pěnou? Pořiďte si šlehač mléka Melitta Cremio s příkonem 450 W s maximální kapacitou 250 ml a užívejte si tyto horké nápoje kdykoli během dne. Přístroj z nerezové oceli, je navíc v elegantním provedení, takže se perfektně hodí do každé kuchyně a materiál předurčuje i jeho dlouhou životnost. Ušlehá vám jak studené tak i teplé mléko. Ovládání je velice intuitivní st...ačí stisknout tlačítko a vybrat si buď z našlehání mléka či ohřívání a vy si jen vychutnáte kávový nápoj s perfektní pěnou. Klíčové vlastnosti Perfektně našlehaná mléčná pěna pouhým stiskem tlačítka Podsvícená tlačítka pro signalizaci provozu Možnost přípravy horkého i studeného mléka Maximální kapacita 250 ml Praktická měrka uvnitř nádoby Nepřilnavý povrch Designové a kvalitní provedení: materiál nerezová ocel  S napěňovačem mléka Melitta Cremio, si připravíte pouhým stiskem tlačítka dokonalou pěnu pro vaše cappuccino, ale i další horké nebo studené nápoje. Ušlehá jakékoli mléko Ať už jste příznivci sojového mléka, bezlaktózového či plnotučného mléka, přístroj si hravě poradí se všemi druhy a neservíruje vám dokonale hustou a pevnou pěnu jako od profesionálního baristy.  Cappuccino i ledová káva Ušlehejte si horkou mléčnou pěnu do cappuccina a nebo studenou do ledové kávy. V případě studeného má výrobek kapacitu 100 až 150 ml a v případě teplého mléka 100 až 250 ml. Horké mléko pouhým stisknutím tlačítka Nebaví vás složité ohřívání mléka v hrnci, na plotně, při kterém hrozí rychlé připálení? Stiskněte tlačítko a spotřebič ho ohřeje za vás. Padne do ruky S praktickým 360° centrálním konektorem umožňujícím zasadit nádobu na podstavec v jakémkoli směru je poskytnuta velice snadná manipulace. Dobře se dá uchopit i ergonomické víko, v případě potřeby doplnění tekutiny. Světelná signalizace a praktická měrka Praktická je i měrka uvnitř zařízení, se kterou budete vědět kolik mléka právě připravujete. Pro přehlednost provozu je produkt opatřen světelnou signalizací.   Vysoká bezpečnost S tímto výrobkem se nemusíte bát popálení, povrch nádoby z venku je totiž stále studený. Bezproblémová údržba Snadná údržba je zajištěna nepřilnavým povrchem uvnitř nádoby, takže nedochází k přichytávání mléka. Šlehač a víko jsou navíc vhodné do myčky na nádobí. Parametry Příkon 500 W Objem hlavní nádoby 0,25 l Materiál nerez Nastavitelná teplota NE Příprava studené mléčné pěny Rozměry (VxŠxH) 23,9 x 17,6 x 15,8 cm Hmotnost 1,3 kg Hmotnost balení cca 1,7 kg Obsah balení Napěňovač mléka Melitta Cremio 1014-03 / pěnič mléka / 500 W / nerez

Produkt je výrobek značky Melitta ,distribuovaný s EAN kódem 4006508215638.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Melitta, Kuchyně a jídelny Melitta, Kuchyňské spotřebiče Melitta, Automatické a parní pěniče mléka Melitta.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 1.7 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Napěňovač mléka Melitta Cremio 1014-03 / pěnič mléka / 500 W / nerez a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Melitta a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Melitta najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Napěňovač mléka Melitta Cremio 1014-03 / pěnič mléka / 500 W / nerez
Právě si prohlížíte...

1599,- Kč