Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Továrně aktivovaná motocyklová baterie BS-BATTERY BB14L-B2

Továrně aktivovaná motocyklová baterie BS-BATTERY BB14L-B2

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Továrně aktivovaná motocyklová baterie BS-BATTERY BB14L-B2 z kategorie auto-moto, díly a příslušenství vozidel, Údržba a výzdoba motorových vozidel, autokosmetika, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Ema Home a budete spokojení s dodaným Továrně aktivovaná motocyklová baterie BS-BATTERY BB14L-B2 .

Detailní informace

Továrně aktivovaná motocyklová baterie BS-BATTERY BB14L-B2 Značka BS Battery se během několika let stala jedním z nejvíce inovativních a největších výrobců gelových a lithiových moto baterií, nabíječek a testerů. Dodávají baterie nejen pro aftermarket, ale i přímo výrobcům aut, motorek, čtyřkolek a jiných vozidel, ať již do prvovýroby nebo jako náhradní díly (MV Agusta, skupina Piaggio, Yamaha, Kymco, Peugeot, Arctic Cat atd). Na rozdíl od většiny dalších výrobců mají vlastní technologie a vývoj. Takže například jako první zavedli SLA řešení (t...edy gelovka již aktivovaná výrobcem) pro všechny typy baterek. Technické parametry Továrně aktivovaný akumulátor: ano Šetrný k životnímu prostředí: ano Možnost instalace do různých poloh až do 90 °: ano 100% bezúdržbový: ano Utěsněný akumulátor bez emisí plynu: ano Připravený k okamžitému použití: ano Žádná manipulace s kyselinou: ano Zvýšený výkon a prodloužená životnost: ano Mimořádná odolnost proti vibracím: ano Napětí: 12V Kapacita: 14 Ah Startovací hrdý: 200 A. Rozměry: 135 x 90 x 164 mm Obsah balení  Továrně aktivovaná motocyklová baterie BS-BATTERY BB14L-B2

Produkt je výrobek značky Bs-battery ,distribuovaný s EAN kódem 3564093008352.

Procházet zboží z kategorie Auto-moto Bs-battery, Díly a příslušenství vozidel Bs-battery, Údržba a výzdoba motorových vozidel Bs-battery, Autokosmetika Bs-battery.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 5 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Továrně aktivovaná motocyklová baterie BS-BATTERY BB14L-B2 a další podobné zlevněné zboží z kategorie auto-moto sleva, díly a příslušenství vozidel sleva, Údržba a výzdoba motorových vozidel sleva, autokosmetika sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Bs-battery a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Bs-battery najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Továrně aktivovaná motocyklová baterie BS-BATTERY BB14L-B2
Právě si prohlížíte...

999,- Kč