Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

EmaHome - Čistící prostředek na motory a jejich díly 2x5l Glimmerstone

EmaHome - Čistící prostředek na motory a jejich díly 2x5l Glimmerstone

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


EmaHome - Čistící prostředek na motory a jejich díly 2x5l Glimmerstone z kategorie auto-moto, díly a příslušenství vozidel, Údržba a výzdoba motorových vozidel, autokosmetika, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Ema Home a budete spokojení s dodaným EmaHome - Čistící prostředek na motory a jejich díly 2x5l Glimmerstone .

Detailní informace

Profesionální  čistič s vysokou koncentrací. Vytvořil tým německých vědců s ohledem na nejnáročnější uživatele. Tento produkt lze použít kdekoli, na pracovištích, v dílnách i doma. Je to naprosto špičkový produkt na trhu chemického průmyslu.  Aplikace: motory mechanické části dílenské nářadí mastné podlahy a stěny dílny Návod k použití: Před použitím protřepejte POZORNOST!!! Nepoužívejte výrobek na horký motor. Nenechte produkt zaschnout na vyčištěném povrchu. PRANÍ MOTORU: Ujistěte se, že je motor s...tudený. Zajistěte součásti elektrického systému. Nastříkejte na špinavé povrchy Glimmerstone. Počkejte 30-45 sekund. Opláchněte silným proudem vody, případně otřete do sucha hadříkem. V případě silného znečištění, například usazenin uhlíku, odstraňte nečistoty mechanicky, např. Kartáčem. PRACÍ NÁSTROJE: Ponořte nástroje do nádoby Glimmerstone na několik minut nebo hodin v závislosti na stupni znečištění. Pěnový nástavec : odmašťovač naneste na vyčištěný povrch, počkejte několik minut (nenechejte zaschnout), poté důkladně opláchněte vodou pod vysokým tlakem. Přípravek zřeďte vodou v poměru 1: 1 Struktura (Nano) umožňuje, aby i ty nejmenší nečistoty dosáhly a pronikly, čímž se mikro-špína rozpustí a umyje. Rozpouští a odstraňuje všechny druhy organických a anorganických nečistot, nejodolnější skvrny a oleje. Snadné použití a rychlost provozu ohromí a splní očekávání nejnáročnějších zákazníků.   Koncentrovaná kapalina s velmi vysokou účinností. Výrobek je určen k čištění všech druhů povrchů. Vlastnosti kapaliny: použitá nanotechnologie je antistatická a současně zpomaluje hromadění nečistot a usnadňuje opětovné mytí. bezpečné pro životní prostředí - biologicky odbouratelné Kapalina nezanechává skvrny ani skvrny, snadno se vypláchne. PRANÍ MOTORU: Motor musí být studený. Zajistěte součásti elektrického systému (zabraňte vniknutí vody). Postříkejte špinavý povrch odmašťovačem. Počkejte asi minutu. Opláchněte silným proudem vody, případně otřete do sucha hadříkem. V případě silného znečištění, např. Usazenin uhlíku, mastnoty, nečistoty odstraňte např. Kartáčem. PRACÍ NÁSTROJE: Ponořte nástroje do nádoby s přípravkem na několik minut nebo hodin, v závislosti na stupni znečištění. Opláchněte silným proudem vody, případně otřete do sucha hadříkem.

Produkt je výrobek značky Emahome ,distribuovaný s EAN kódem 5903089507680.

Procházet zboží z kategorie Auto-moto Emahome, Díly a příslušenství vozidel Emahome, Údržba a výzdoba motorových vozidel Emahome, Autokosmetika Emahome.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 12 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 527,- Kč
1 489,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

EmaHome - Čistící prostředek na motory a jejich díly 2x5l Glimmerstone a další podobné zlevněné zboží z kategorie auto-moto sleva, díly a příslušenství vozidel sleva, Údržba a výzdoba motorových vozidel sleva, autokosmetika sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Emahome a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Emahome najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

EmaHome - Čistící prostředek na motory a jejich díly 2x5l Glimmerstone
Právě si prohlížíte...

499,- Kč