Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

BOT Smart aroma difuzér B11 - 400ml světlé dřevo a LED srdce

BOT Smart aroma difuzér B11 - 400ml světlé dřevo a  LED srdce
BOT Smart aroma difuzér B11 - 400ml světlé dřevo a  LED srdce
BOT Smart aroma difuzér B11 - 400ml světlé dřevo a  LED srdce
BOT Smart aroma difuzér B11 - 400ml světlé dřevo a  LED srdce

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


BOT Smart aroma difuzér B11 - 400ml světlé dřevo a LED srdce z kategorie dům a zahrada, bytové doplňky a dekorace, příslušenství k interiérovým parfémům, aromalampy, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Blueroad a budete spokojení s dodaným BOT Smart aroma difuzér B11 - 400ml světlé dřevo a LED srdce .

Detailní informace

BOT Smart Aroma difuzér B11 - světlé dřevo a LED srdce Proměňte svůj domov na voňavou domácnost s inteligentním difuzérem, který slouží zároveň jako designový doplněk. Ovládání přes mobilní aplikaci TuyaSmart, která se s difuzérem propojí pomocí WiFi. Difuzér je poté možné propojit také s Amazon Alexa a Google Home. Difuzér s atraktivním a moderním designem a světlem, které vytvoří příjemnou intimní atmosféru. Difuzér používá technologii ultrazvukové difúze k zamlžení místnosti éterickými oleji. Inteligentní difuzér funguje tak, že vytváří 360°... ultrazvukové frekvence, které okamžitě atomizují molekuly vody a oleje do vzduchu. Výsledkem je mnohem zdravější alternativa než difuzéry tepla staršího typu, které mohou během procesu difúze tepla poškodit éterické oleje. Je praktický a vypne se automaticky po vyprázdnění nádrže. Jeho relaxační účinky oceníte jak v domácím, tak i v pracovním prostředí.  Ovládejte pomocí aplikace TuyaSmart. Milujete plánování? Difuzér vám umožňuje vytvářet v aplikaci pravidelné plány, takže ho můžete nechat pracovat v naplánovaných časech každý den nebo v určité dny, které si vyberete. Klíčové vlastnosti:
Barevné podsvícení, 7 měnících se LED světel nebo teplé světlo Nastavitelný výstup mlhy: silný nebo slabý 3 různé časovače: 1 hod, 3 hod, 6 hod, nepřetržitě Doporučená velikost pokoje 10-20 m2 Funkce automatického vypnutí po vyčerpání vody Tichý provoz, ideální pro ložnici, obývací pokoj, kancelář, lázně, jógu, hotel Ovládá se pomocí mobilní aplikace TuyaSmart Kompatibilní s Amazon Alexa a Google Home
  Technické parametry:
Kapacita 400 ml pro nepřetržitou mlhu až 8 hod WiFi (2,4GHz) propojení s telefonem Materiál: PP+ABS+PC Barevné měnící se LED světlo Zdroj napájení: DC 24V 650mA Napájení 12 W Certifikace (ISO9001 CE ROHS FCC)
  Návod na použití: Odejměte vršek difuzéru, přidejte dostatek vody a několik kapek vonné esence dle vlastní preference, zmáčkněte tlačítko ON, připojte difuzér k WiFi a ovládejte pomocí aplikace TuyaSmart. Difuzér můžete připojit k Amazon Alexa / Google Home a pomocí svého hlasu pohodlně ovládejte  inteligentní difuzér, včetně barev, časovače, nastavení mlhy a dalších funkcí.

Produkt je výrobek značky Bot.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Bot, Bytové doplňky a dekorace Bot, Příslušenství k interiérovým parfémům Bot, Aromalampy Bot.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 1 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

BOT Smart aroma difuzér B11 - 400ml světlé dřevo a LED srdce a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, bytové doplňky a dekorace sleva, příslušenství k interiérovým parfémům sleva, aromalampy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Bot a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Bot najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

BOT Smart aroma difuzér B11 - 400ml světlé dřevo a LED srdce
Právě si prohlížíte...

989,- Kč