Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Světle hnědá kožená aktovka diplomatka ItalY Greyson M

Světle hnědá kožená aktovka diplomatka ItalY Greyson M

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Světle hnědá kožená aktovka diplomatka ItalY Greyson M z kategorie kancelářské potřeby, třídění a uspořádání dokumentů, aktovky a desky na papíry, se slevou kupte přes Chci.cz.

KabeaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Kabea a budete spokojení s dodaným Světle hnědá kožená aktovka diplomatka ItalY Greyson M .

Detailní informace

Světle hnědá business unisex kožená aktovka ItalY. Střední dvoufochová aktovka pro pány i dámy. Aktovka je středních rozměrů a lze ji použít i jako diplomatku nebo spisovku, do které se vejde notebook s maximálními rozměry 30 x 22 cm. Na přední straně je otevřená kapsa, do které se vleze rozměr A4. Zezadu je další kapsa na zip. Aktovka má odnímatelný kožený popruh pro nošení přes rameno.
A4: ano Materiál: hovězí kůže Kování: mosazné Rozměry: 35 x 26 x 9 cm (šířka x výška x hloubka) Výška ucha: 5 cm (měřen...o od ohybu ucha kolmo ke kabelce) Délka popruhu: 112 cm (jedna délka) Kód zboží: 1220200

Produkt je výrobek značky Italy.

Procházet zboží z kategorie Kancelářské potřeby Italy, Třídění a uspořádání dokumentů Italy, Aktovky a desky na papíry Italy.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Styl: Pro muže
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Světle hnědá kožená aktovka diplomatka ItalY Greyson M a další podobné zlevněné zboží z kategorie kancelářské potřeby sleva, třídění a uspořádání dokumentů sleva, aktovky a desky na papíry sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Italy a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Italy najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Světle hnědá kožená aktovka diplomatka ItalY Greyson M
Právě si prohlížíte...

2350,- Kč