Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Pánská kožená aktovka hnědá - Greenwood Dynor

Pánská kožená aktovka hnědá - Greenwood Dynor

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Pánská kožená aktovka hnědá - Greenwood Dynor z kategorie kancelářské potřeby, třídění a uspořádání dokumentů, aktovky a desky na papíry, se slevou kupte přes Chci.cz.

KabeaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Kabea a budete spokojení s dodaným Pánská kožená aktovka hnědá - Greenwood Dynor .

Detailní informace

Luxusní kožená brašna v designu aktovky má hnědou barvu, kůže je přírodní, jemně broušená. Značka Greenwood dodává kvalitní a jedinečné pracovní doplňky a tato taška je jednou z nich. Klopa do písmene "V" se otevírá klasickým klipsem, který je přišit na řemínku. Pod klopou jsou dvě středně velké kapsy se zipem. Brašna má dvě hlavní volné kapsy, uvnitř kterých najdete místo na spisy, dokumenty, notebook (max. 35 x 26 cm) i přihrádky na telefon, vizitky či propisky. K dispozici Vám budou také kapsy se zipy z vnitřní i vnější části zadní... strany. Nosit ji můžete v ruce za celkem pevné plošší ucho nebo s popruhem přes rameno. Objednejte ještě dnes a vyzkoušejte, vrátit ji můžete až za 30 dnů! Drobné škrábance či oděrky nejsou závadou kůže, časem a užíváním získají svůj individuální charakter a patinu​. Veškeré produkty z broušené kůže je třeba impregnovat a mazat, vydrží Vám mnohem déle. Materiál: hovězí kůže Kování: tmavě stříbrné Rozměry: 37 x 29 x 12 cm (šířka x výška x hloubka) měřeno v nejdelších částech Výška ucha: 3 cm Kód zboží: 191003

Produkt je výrobek značky Greenwood.

Procházet zboží z kategorie Kancelářské potřeby Greenwood, Třídění a uspořádání dokumentů Greenwood, Aktovky a desky na papíry Greenwood.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Styl: Pro muže
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

5 499,- Kč
4 999,- Kč
Detail
4 990,- Kč
4 850,- Kč
Detail
2 799,- Kč
Detail
2 799,- Kč
Detail
4 499,- Kč
4 049,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Pánská kožená aktovka hnědá - Greenwood Dynor a další podobné zlevněné zboží z kategorie kancelářské potřeby sleva, třídění a uspořádání dokumentů sleva, aktovky a desky na papíry sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Greenwood a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Greenwood najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Pánská kožená aktovka hnědá - Greenwood Dynor
Právě si prohlížíte...

4480,- Kč