Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Dámská pracovní kožená brašna červená - Hexagona Daniella

Dámská pracovní kožená brašna červená - Hexagona Daniella

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Dámská pracovní kožená brašna červená - Hexagona Daniella z kategorie kancelářské potřeby, třídění a uspořádání dokumentů, aktovky a desky na papíry, se slevou kupte přes Chci.cz.

KabeaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Kabea a budete spokojení s dodaným Dámská pracovní kožená brašna červená - Hexagona Daniella .

Detailní informace

Objednejte ještě dnes top produkt značky Hexagona a vyzkoušejte, vrátit ji můžete až za 30 dnů! ▲ Stane se Vaším nejspolehlivějším a nejpotřebnějším pracovním doplňkem. ▲ Krásný červený model dámské pracovní brašny. Pracovní povinnosti se bez této elegantní a zejména kvalitní kožené tašky neobejdou! Co vše Vám taška nabídne?.. Nosit ji můžete v ruce, na předloktí nebo s polokoženým popruhem přes rameno. Pro tuto potřebu má popruh ramenní polstrování. Kapsu se zipem na přední straně brašny překrývá kůže. Další kapsa je i... na zadní straně, zde také využijete koženého pásu se cvočkem, díky kterému lze brašnu připevnit na madlo kufru nebo cestovní tašky. K dispozici Vám jsou dva hlavní prostory, oba s duálním zipemy, které sjíždí až téměř ke spodku tašky, po stranách s membránami z polyesteru. Uvnitř jednoho hlavního prostoru je větší kapsa se zipem a kapsa se suchým zipem. Druhý prostor nabízí čtyři středně velké volné kapsy a velkou polstrovanou kapsu na notebook (max. 41,5 x 28 cm), kterou upevňuje pás se suchým zipem. Spodní část tašky disponuje menšími kovovými cvočky. A4: ano Materiál: hovězí kůže Kování: stříbrné Rozměry: 46 x 30 x 10 cm (šířka x výška x hloubka) měřeno v nejdelších částech Výška ucha: 14,5 cm Délka popruhu: nastavitelná, odnímatelný Kód zboží: 464837

Produkt je výrobek značky Hexagona.

Procházet zboží z kategorie Kancelářské potřeby Hexagona, Třídění a uspořádání dokumentů Hexagona, Aktovky a desky na papíry Hexagona.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Styl: Pro ženy
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

5 499,- Kč
4 999,- Kč
Detail
1 490,- Kč
1 360,- Kč
Detail
4 990,- Kč
4 850,- Kč
Detail

Dámská kabelka Hexagona Pareta - hnědá

Hnědá / Syntetická kůže / Pro ženy / Hexagona
2 099,- Kč
Detail

Dámská kabelka Hexagona Pareta - černá

Černá / Syntetická kůže / Pro ženy / Hexagona
2 099,- Kč
Detail

Dámské psaníčko Hexagona Daria - bílá

Bílá / Syntetická kůže / Pro ženy / Hexagona
1 199,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Dámská pracovní kožená brašna červená - Hexagona Daniella a další podobné zlevněné zboží z kategorie kancelářské potřeby sleva, třídění a uspořádání dokumentů sleva, aktovky a desky na papíry sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Hexagona a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Hexagona najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Dámská pracovní kožená brašna červená - Hexagona Daniella
Právě si prohlížíte...

4590,- Kč