Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Wanda Halloween Version - WandaVision MiniCo

Wanda Halloween Version - WandaVision MiniCo
Wanda Halloween Version - WandaVision MiniCo
Wanda Halloween Version - WandaVision MiniCo
Wanda Halloween Version - WandaVision MiniCo

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Wanda Halloween Version - WandaVision MiniCo z kategorie hračky a hry, hračky, panenky, hrací sady a figurky, akční a herní postavičky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Jabadaba a budete spokojení s dodaným Wanda Halloween Version - WandaVision MiniCo .

Detailní informace

 
Iron Studios představují stylizovanou sochu Šarlatové čarodějky "Wanda Halloween Version - WandaVision MiniCo".
Na podstavci zdobeném dvěma malými vyřezávanými dýněmi si se svými mytickými silami pohrává krásná čarodějka s kaštanovými vlasy a opírá se o starožitný televizor, na jehož obrazovce se objevuje obraz jejího milovaného manžela, syntezoidního Visiona, přesně jako ve starém černobílém seriálu. Avenger Wanda Maximoff, v podobě, v jaké ji známe z komiksů od Marvela, oděná, krom svého klasického diadému, do triko...tu s botami, rukavic a červené pláštěnky, je připravená oslavit Halloween jako „Sokovian Fortune Teller“.
Soška je inspirována šestou epizodou marvelovské minisérie WandaVision, "All-New Halloween Spooktacular!".
Hrdinka z Avengers, Wanda Maximoff, pomocí své magie mění realitu malého města na fiktivní svět založený na televizních sitcomech, přičemž každá tematická epizoda pochází z jiného období, s několika odkazy napodobujícími staré seriály, kde spolu se svým manželem Visionem prožívají neobvyklé a zábavné rodinné situace.
WandaVision byl první televizní seriál integrovaný do MCU (Marvel Cinematic Universe), produkovaný Marvel Studios. Jako jedna z nejuznávanějších širokou veřejností a kritiky, tato epizoda vzdává hold epizodám televizních seriálů z konce 90. let a začátku roku 2000 s halloweenskou tématikou.
Specifikace:
- PVC
- Ručně malováno
Rozměry produktu: 18 x 14 x 15 cm
Hmotnost: 200 g

Produkt je výrobek značky Mini Co. ,distribuovaný s EAN kódem 609963129072.

Procházet zboží z kategorie Hračky a hry Mini Co., Hračky Mini Co., Panenky, hrací sady a figurky Mini Co., Akční a herní postavičky Mini Co..

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Wanda Halloween Version - WandaVision MiniCo a další podobné zlevněné zboží z kategorie hračky a hry sleva, hračky sleva, panenky, hrací sady a figurky sleva, akční a herní postavičky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Mini Co. a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Mini Co. najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Wanda Halloween Version - WandaVision MiniCo
Právě si prohlížíte...

950,- Kč