Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Gambit - X-Men MiniCo

Gambit - X-Men MiniCo
Gambit - X-Men MiniCo
Gambit - X-Men MiniCo
Gambit - X-Men MiniCo

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Gambit - X-Men MiniCo z kategorie hračky a hry, hračky, panenky, hrací sady a figurky, akční a herní postavičky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Jabadaba a budete spokojení s dodaným Gambit - X-Men MiniCo .

Detailní informace

Mini Co. jsou stylové figurky od Iron Studios. Tyto unikátní sběratelské kousky navrhl designer Marcio Hum. Díky jejich velikosti se parádně hodí na stůl nebo do poličky každého vášnivého sběratele. Vyberte si z více než 50 figurek DC comics, Jurassic Park, Harry Potter a dalších detailně propracovaných postaviček.
Remy Etienne LeBea
Postava z X-Men Gambit, Remy LeBeau, je mutant, který dokáže zmanipulovat kinetickou energii. Mezi jeho další schopnosti patří házení karet, wrestling a také je skvělý pokerový hráč. Do skupiny ho rekruto...vala Storm a je zamilovaný do Rogue.
Parametry sošky:
- Ručně malovaná
- Vyrobeno z PVC
Rozměry produktu: 17 x 11 x 13 cm 
Hmotnost: 290 g
 
IRON STUDIOS - Legendy v oboru
IRON STUDIOS vznikli v roce 2012 v brazilském São Paulo. Od té doby tahle šikovná kreativní parta vytváří sběratelské figurky, které jsou vyladěné do posledního detailu. Na designu figurek se podílí věhlasní umělci, jako například komiksový autor Ivan Reis. V poslední době se firma snaží rozšířit produktovou nabídku. Jásat tak mohou fanoušci Marvelu, DC, Hvězdných válek, Krotitelů duchů nebo Jurského parku. Zkrátka všichni milovníci soudobé i klasické popkultury.

Produkt je výrobek značky Mini Co. ,distribuovaný s EAN kódem 609963128303.

Procházet zboží z kategorie Hračky a hry Mini Co., Hračky Mini Co., Panenky, hrací sady a figurky Mini Co., Akční a herní postavičky Mini Co..

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Gambit - X-Men MiniCo a další podobné zlevněné zboží z kategorie hračky a hry sleva, hračky sleva, panenky, hrací sady a figurky sleva, akční a herní postavičky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Mini Co. a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Mini Co. najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Gambit - X-Men MiniCo
Právě si prohlížíte...

990,- Kč