5 moderních trendů kuchyně pro rok 2018

5 moderních trendů kuchyně pro rok 2018

Design všeobecně podléhá každoročním trendům, nejinak je tomu i u designu kuchyní. Po

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Design všeobecně podléhá každoročním trendům, nejinak je tomu i u designu kuchyní. Pojďme se podívat na 5 novinek, které tento rok přinesl a stále přináší.

Pastelové barvy trendem číslo jedna

Nemusíte žít bláznivým stylem života, aby se vám kuchyně s pastelovými barvami líbila. Stačí umět sladit tmavší kuchyňské desky černé, šedivé nebo hnědé barvy s doplňky, které jsou v barvách připomínajících jaro, léto nebo prostě jen dobrou náladu. Použijte žluté, modré, zelené a růžové barvy a vytvořte skutečný wow efekt.

Neutrální základ se zlatými doplňky

Tato kombinace tvoří opravdový hit letošního roku. Využijte neutrální, hnědé materiály a zkombinujte je se zlatými a organickými texturami. Vytvoříte tak příjemné prostředí s nepatrným náznakem 70. let.

Úchytky se po loňské pauze snaží o comeback

Dvířkům bez úchytek již odzvonilo. O slovo se hlásí výrazné, ozdobné úchytky, které perfektně doplní  moderní skříňky a vytvoří tak stylovou kuchyň. Trendem se také stává zlatá barva. Příslušenství a spotřebiče ve zlaté barvě s měděnými držadly vytvoří skvělou kombinaci. Stejně tak můžete zlatou využít k nerezové oceli nebo černé barvě.

Zmáčkněte tlačítko a vařte

Chytré spotřebiče se vyvíjejí neskutečným tempem, na to by neměl zapomenout nikdo, kdo chce zařizovat novou kuchyň. Trendem roku 2018 jsou nejen vroucí vodovodní kohoutky, ale také zabudovaná hifi, která umožní ovládat kuchyň na dálku. Vaření se může stát rychlejší a také příjemnější záležitostí.

Multifunkční dřez

Proč mít jeden obyčejný dřez, když můžete mít speciální, multifunkční? Ten můžete použít prakticky na cokoliv. Můžete v něm chladit ústřice nebo šampaňské, pěstovat bylinky, klasicky umývat nádobí, ale také připravovat jídlo. Pro někoho zbytečnost, pro někoho doplněk, který je pro kuchyň třešničkou na dortu.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Vybíráme z tipů